Тернарне представлення поверхні відклику трифакторного експерименту - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; Bakardzhyiev, Roman; Комарова, І. Б. (My University, 2015)
UK: Роботу присвячено заміні графічного представлення трьох тривимірних поверхонь функції відклику парних взаємодій досліджуваних факторів, отримуваних при проведенні трифакторного регресійного аналізу одним чотиривімірним тернарним графіком. RU: Работа посвящена замене графического представления трех трехмерных поверхностей функции отклика парных взаимодействий исследуемых факторов, получаемых при проведении трёхфакторного регрессионного анализа, одним четырехмерным тернарным графиком. EN: A paper presents the replacement option of three threedimensional surfaces of the response function of pair factor interactions by a four-dimensional ternary graph.
Тернарное представление поверхности отклика трифакторного эксперимента
Ternary representation of the surface of response of three factorial experimental design
Keywords: трифакторний регресійний аналіз; функції відклику; парна взаємодія; тернарний графік; типи симплексних решіток; трикутники Гіббса-Розебома; регресійний аналіз; апроксимуючі моделі