"Ми Кобзаревого роду" - Зимонова, О. (My University, 2014)
На честь 200-річчя здня народження Т. Г. Шевченка в ТДАТУ було проведено цілу низку заходів. Одна з них виставка-інсталяція в науковій бібліотеці.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ