Вплив державних інститутів на туристичну галузь в кризисній ситуації 2020 - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
На сьогоднішній день все змінилося під впливом пандемії COVID-19. Туристична сфера є однією із важливих галузей економіки багатьох країн світу, яка забезпечує зростання зайнятості населення, підвищує рівень ВВП держави, сприяє соціальному та економічному розвитку суспільства, слугує фізичному і психоемоційному відновленню особистості, налагоджує масову комунікацію між державами і людьми – є розвиток сфери туризму та рекреації
Keywords: пандемія; сучасний туризм; розвиток туризму