Напрями вкладення інвестицій та формування ефективного розвитку свинарських господарств Запорізької області - Кібенко, В. О.; Шведюк, В. А. (ТДАТУ, 2011)
UA: В статті наведено принцип роботи та вигоди установки Zorg, а також розглянуте обгрунтування економічної доцільності її використання на прикладі ПП "Могучий" Мелітопольського району Запорізької області. EN: In the article principle is visited robots and advantages of bioga plant Zorg, and also motivation of economic expediency of its use on example is considered PE "Mighty" Melitopol regionof Zaporozhe area.
Keywords: інвестиції; автоматизація; капіталовкладення; ціна; прибуток; свинарські господарства; продукція свинарства; добрива; свинина; investments; depreciation; capital investment; price; income