Основні принципи обслуговування автокондиціонерів в умовах ФОП Малина О.О. - Шишкін, Д. Е.; Басрсукова, Г. В. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Ефективне та якісне обслуговування автокондиціонерів є запорукою їх тривалої та безперебійної роботи, а також комфорту та безпеки водіїв і пасажирів. Для фізичної особи підприємця (ФОП) Малина О.О., яка пропонує послуги з діагностики, ремонту та заправки систем кондиціонування автомобілів, життєво важливим є не лише наявність відповідного обладнання, але й чітке дотримання основних принципів обслуговування. Проблема полягає в тому, що відсутність стандартизованих підходів або ігнорування ключових етапів процесу може призвести до низки негативних наслідків.
Keywords: автокондиціонер; обслуговування