Пульсаційний гомогенізатор для рідких продуктів. Опис до патенту на корисну модель № 157152. Україна - Кюрчев, Сергій Володимирович; Самойчук, Кирило Олегович; Паляничка, Надія Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Олександрівна (My University, 2024)
Пульсаційний гомогенізатор для рідких продуктів містить циліндр з патрубками підведення і відведення гомогенізованої емульсії й встановлений в ньому поршень-ударник, в якому виконані осьові наскрізні отвори і який здійснює зворотно-поступальні рухи за допомогою імпульсних рухів штока. В отворах поршня-ударника закріплені вставки, виконані з еластичного матеріалу, які мають наскрізні отвори.
Keywords: гомогенізація; емульгування; диспергування; рідкі продукти; пульсаційний гомогенізатор; обробка емульсій