Комплексний метод визначення характеристики кольору по кольоровому контрасту при вивченні курсу «Графічний дизайн» - Мацулевич, Олександр Євгенович; Михайленко, Олена Юріївна; Matsulevych, Oleksandr; Mykhailenko, Olena (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
UA: Розглядається методика визначення характеристики кольору по кольоровому контрасту. EN: Тhe technique of determining color characteristics by color contrast is considered.
Keywords: гармонійні сполучення кольорів; взаємодія кольорів; кольоровий контраст; колористика; пороги кольоровості; harmonious combinations of colors; interaction of colors; color contrast; coloristics; color thresholds