Втрати потужності в асинхронному електродвигуні в умовах відхилення живлячої напруги - Вовк, Олександр Юрійович; Вовк, Александр Юрьевич; Vovk, Oleksandr (My University, 2020)
У роботі запропонована методика оцінки впливу відхилення живлячої напруги на втрати активної потужності в асинхронному електродвигуні з урахуванням виду механічної характеристики робочої машини.
Keywords: живляча напруга; асинхронний електродвигун; потужність