Овчаров Володимир Васильович - Вовченко, Світлана Володимирівна; Vovchenko, Svitlana (My University, 2022)
Овчаров Володимир Васильович – фахівець у галузі електротехніки. Доктор технічних наук (1991), професор (1991).
Keywords: фахівець у галузі електротехніки; доктор технічних наук