Інженерно-технічні рішення оброблення стічних вод гальванічного виробництва промислових підприємств: науковий твір - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Чернишова, Людмила Миколаївна; Чернышева, Людмила Николаевна; Chernyshova, Liudmyla (Український інститут інтелектуальної власності, 2021)
Підвищення ефективності очищення виробничих стічних вод гальванічних ділянок промислових підприємств, за рахунок використання хімічних компонентів, які входять до складу відпрацьованих миючих розчинів (ВМР), які утворюються на на підприємствах при очищенні стічних вод підприємств машинобудівного комплексу, хімічної промисловості та ін.
Keywords: авторське свідоцтво на твір; інженерно-технічні рішення; оброблення стічних вод гальванічного виробництва; промислові підприємства