Формування змісту навчання ділової англійської мови студентів економічних спеціальностей - Караєва, Тетяна В'ячеславівна; Караева, Татьяна Вячеславовна; Karaieva, Tetiana (ЗНУ, 2011)
UA: У статті обгрунтовано підхід щодо формування змісту навчання студентів економічних спеціальностей на основі навчальної автономії. Запропоновано алгоритм застосування у навчальній діяльності рольових / ділових ігор та навчального проектування. RU: В статье обоснован подход формирования содержания обучения студентов экономических специальностей на основе учебной автономии. Предложен алгоритм применения в учебной деятельности ролевых/деловых игр и учебного проектирования.EN: The approach for students of economic specialties learning content formation has been substantiated in the article. The algorithm for role-plays/ business games and learning project introduction in learning has been proposed.
Формирование содержания обучения делового английского языка студентов экономических специальностей
Вusiness english learning content formation for students of economic specialities
Keywords: зміст навчання; етапи навчання; тематичні блоки; ділова англійська мова; вища освіта; самостійна робота; навчальна автономія; содержание обучения; этапы обучения; тематические блоки; learning content; learning stages; thematic blocks