Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки : електронне наукове фахове видання. Вип.14, т. 2 - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Представлені результати наукових досліджень вчених у галузях галузевого машинобудування, енергетики, електротехніки, електромеханіки, харчових технологій, комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, інженерно- технічного персоналу і здобувачів вищої освіти, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Scientific bulletin of tavria state agrotechnological university. Technical sciences. Issue 14, vol. 2.
Keywords: галузеве машинобудування; харчові технології; енергетика, електротехніка, електромеханіка; комп’ютерні науки; інформаційні технології