Організація системи інноваційного забезпечення сільського господарства - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2008)
Пріоритетними напрямками розвитку сільського господарства і підвищення його ефективності в сучасних умовах є інноваційна діяльність, яка дозволяє вести безперервне удосконалення, оновлення і розвиток виробництва на основі досягнень науки, техніки і технологій.
Keywords: інноваційна діяльність; система інноваційного забезпечення; науково-виробнича підсистема; підсистема інформаційного забезпечення; підсистема кадрового забезпечення; підсистема фінансування; підсистема впровадження; організаційно-економічний механізм; innovative activity; system of innovative support; a research-and-production subsystem; a subsystem of a supply with information; a subsystem of personnel support; a subsystem of financing; a subsystem of introduction; the organizational-economic mechanism