Науково-дослідна робота студентів – невід’ємна складова освітнього процесу у ВНЗ - Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena (My University, 2015)
UK: У статті розглянута науково-дослідна робота студентів у вищих навчальних закладах як одна з найголовніших програм навчання; наведені актуальні проблеми для наукових досліджень у харчовій галузі України та обґрунтовано доцільність викладання дисципліни НДРС на 2-му курсі для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія». EN: The article deals with the scientific-research work of students in higher education establishment as one of the most important educational programs. The actual problems for research in food industry of Ukraine were cited and the appropriateness of studying at the 2nd course for students specialty «Food Technologies and Engineering" was substantiated.
Scientific-research work of students – an integral part of the educational process in universities
Keywords: науково-дослідна робота студентів (НДРС); науково-технічний прогрес (НТП); харчова промисловість; освітній процес; вищий навчальний заклад (ВНЗ); наукові гуртки; scientific-research work of students; scientific and technological progress; the food industry; the educational process; higher educational establishment; scientific circles