Еволюція системи оподаткування нерухомого майна в Україні - Аблязова, Ельвіна Зуфарівна; Аблязова, Эльвина Зуфаровна; Ablyazova, Yelvina (My University, 2010)
UK: Розглянуто історію оподаткування нерухомого майна в Україні впродовж більш ніж двадцяти століть. RU: Рассмотрена история налогообложения недвижимого имущества в Украине в течение более чем двадцати столетий. EN: The article traces the history of real estate taxation in Ukraine during the period more than twenty centuries.
Keywords: податок; об’єкт оподаткування; майно; база оподаткування; платник; налог; объект налогообложения; имущество; база налогообложения; плательщик; tax; object of taxation; property; base of taxation; payer