4.4. Інтенсифікація сільського господарства на основі інноваційного розвитку: монографія - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsainko, Mykola (ННЦ «ІАЕ», 2014)
Для подолання негативних наслідків слід вжити заходів щодо підвищення результативності інноваційної діяльності наукових установ, розвитку підприємництва як її джерела, удосконалення інституційного середовища розвитку цього виду діяльності в аграрному виробництві, розробки концептуальних положень забезпечення її здійснення в аграрній сфері, а також нових методичних підходів до оцінки ефективності інноваційної діяльності як основи всебічної інтенсифікації сільського господарства.
Keywords: інноваційний розвиток; споживання; диференціація регіонів; Запорізька область; продукти харчування; кореляційно-регресійний аналіз; інтенсифікація