Сучасні підходи в організації практичної підготовки магістрів спеціальності «Агрономія» - Покопцева, Любов Анатоліївна; Pokopceva, Liubov; Алексєєва, Ольга Миколаївна; Alekseeva, Olha (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
UA: У статті розглядаються сучасні підходи до практичної підготовки магістрів спеціальності «Агрономія». Акцент зроблено на ефективності дуальної освіти, проєктного навчання та партнерства з агробізнесом. Проаналізовано досвід впровадження освітнього проєкту «Агрокебети» як прикладу результативної інтеграції освіти і практики. /// EN: The article examines modern approaches to the practical training of master’s students in the specialty of «Agronomy». The focus is on the effectiveness of dual education, project-based learning, and partnerships with agribusiness. The experience of implementing the educational project «AgroKebety» is analyzed as an example of effective integration of education and practice.
Modern approaches in organizing practical training for Masters in the specialty «Agronomy»
Keywords: агрономія; дуальна освіта; практична підготовка; аграрна освіта; Агрокебети; agronomy; dual education; practical training; agricultural education; Agrokebets