Інтегровані технології вирощування та зберігання продуктів рослинництва за умов степової зони України: матеріали науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
До збірки ввійшли матеріали наукових робіт, які включені до дипломних робіт майбутніх агрономів науковців на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня "Магістр"
Keywords: агробіологічна оцінка; озима пшениця; козлятник; гідротермічні умови; заморожені плоди черешні; агроекономічна оцінка; насадження суниці; Ханейо; Альбіон; гібриди томату; озима пшениця; сорти ячменю