Продуктивність гороху посівного (PISUM SATIVUM L.) за використання регуляторів росту рослин та мікробного препарату - Гордій, О. (ТДАТУ, 2018)
Встановлено вплив природних і синтетичних біологічно активних речовин антистресової дії та мікроорганізмів на ріст, розвиток, ефективність симбіотичної азотфіксації та продуктивність гороху посівного сорту Глянц.
Keywords: передпосівна бактеризація; біопрепарати; горох сорту Глянц; синтетичний препарат АКМ; природні гумати