Звіт про науково-дослідну роботу «Розробка інтенсивних технологій виробництва плодоовочевої продукції у відкритому та закритому грунті Південного Степу України» (проміжний) - Алексєєва, Ольга Миколаївна; Алексеева, Ольга Николаевна; Aleksieieva, Olha (ТДАТУ, 2019)
За результатами кореляційного та регресійного аналізу виявлені погодні чинникі, що впливали на урожайність 2007 - 2019 рр. провідних кісточкових культур, що вирощені в умовах Півдня Степової зони України. Наведено результати досліджень щодо сезонної динаміки розвитку яблуневої плодожерки та вивчення видового складу фітофагів у насадженнях яблуні.
Keywords: урожайність кісточкових культур; мікрозрошення плодових культур; захист рослин; шкідники; сорти вишні; вирощування саджанців черешні