Опис до патенту на корисну модель № 72624 "Пристрій для з'єднання коліс тракторів" - Мітков, Б. В.; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Черніков, М. О. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Пристрій для з'єднання колес трактора складається з основного та додаткового коліс, які зв'язані між собою, причому на основному колесі встановлений хрестоподібний диск з упорними пластинами, які приварені до профільної труби з отворами. Упорні пластини встановлені з можливістю переміщення вздовж хрестоподібного диска в залежності від діаметра обода колеса
Keywords: хрестоподібний диск; упорні пластини; машинобудування