Інноваційний характер розвитку підприємств малого та середнього бізнесу в розвинутих країнах - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (Львівський НУВМБТ ім. С. З. Гжицького, 2010)
UK: Розглянуто роль підприємств малого та середнього бізнесу в економіці розвинутих країн та їх місце у розвитку інноваційної діяльності. Накреслено напрями стимулювання інноваційної активності підприємств малого бізнесу в Україні. EN: The role of small and average business in economy of the developed countries and their place in development of innovative activity is considered. Directions of innovative activity stimulation of small business in Ukraine are indicated.
Keywords: підприємства малого та середнього бізнесу; інноваційна діяльність; інновації; науково – дослідні роботи; small and medium business enterprises; innovative activity; innovation; research works