Перші кроки до науки: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2016 року - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
До збірки ввійшли матеріали учасників науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2015 року.
Keywords: іноземні мови; вища метематика; фізика; суспільно-гуманітарні науки; охорона праці; цивільна безпека; безпека життєдіяльності