Економіка та організація консалтингової діяльності: методичні вказівки до навчальної практики для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» за ОПП «Економічний консалтинг та бізнес-економіка» зі спеціальності 051 «Економіка» (на основі повної середньої освіти та ОКР «Фаховий молодший бакалавр»). - Васильченко, Олена Олегівна; Vasylchenko, Olena (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
Методичні вказівки до навальної практики розроблені у відповідності із робочою програмою дисципліни “Економіка та організація консалтингової діяльності”, що передбачена для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» за ОПП «Економічний консалтинг та бізнес-економіка» зі спеціальності 051 «Економіка». Методичні вказівки містять завдання до практичних робіт, алгоритм їх виконання, розподіл балів, критерії оцінювання і список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені для здійснення поточного контролю знань здобувачів в процесі вивчення дисципліни.
Keywords: економіка; економічна діяльність; маркетингова політика