Міжнародна економічна діяльність України: конспект лекцій - Почерніна, Наталя Вікторівна; Почернина, Наталья Викторовна; Pochernina, Natalia (Мелітополь: ВПЦ "Lux", 2021)
Конспект лекцій підготовлений у відповідності до робочої програми навчального курсу "Міжнародна економічна діяльність України". Наведений у ньому матеріал розкриває особливості включення України в різні форми міжнародних економічних відносин.
Keywords: міжнародна економіка; економічні відносини; інноваційна діяльність; міжнародна торгівельна діяльність