Формування результативного управління розвитком сільськогосподарських підприємств - Бекенев, С. В. (ТДАТУ, 2020)
Процес формування результативної системи управління підприємством необхідно розглядати не як одиничні кроки, а як постійний процес впровадження нововведень для її гнучкості і ефективного функціонування в зовнішніх і внутрішніх умовах, що змінюються. В той же час, за результатами аналізу результативності систем управління господарських організацій, можна зробити висновок про те, що вони не повною мірою відповідають необхідним вимогам і потребують вдосконалення.
Keywords: ринкові стосунки; процес управління; системи управління підприємствами; менеджмент; конкурентоспроможність підприємства