Professional English For Tractors and Farm Machines: навчально-методичний посібник - Тітова, Олена Анатоліївна; Титова, Елена Анатольевна; Titova, Olena (ТДАТУ, 2014)
Затверджено на засіданні методичної комісії механіко-технологічного факультету
Keywords: tractor types; farm machines; readings on farm machines; engine operation; engine parts