Використання інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні дисциплін, що вивчаються на кафедрі "Технічна механіка" - Вершков, Олександр Олександрович; Бондаренко, Л. Ю.; Чаплинський, Андрій Петрович; Вершков, Александр Александрович; Bondarenko, L. Yu.; Сhaplinski, A. P.; Vershkov, Oleksandr (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
Надано інформацію про особливості застосування інноваційних методів навчання. Представлено комплекс програмного забезпечення та сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, що використовується під час викладання дисциплін, що вивчаються на кафедрі технічної механіки.
Using informative - communication technologies in teaching the subjects taught at the Department "Technical Mechanics"
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; сучасні інформаційні технології