Видатні особистості Запорізького краю : тематична бесіда - Завгородня, Ірина Володимирівна; Білоцька, Ольга Миколаївна; Bilotska, Olha (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Запорізький регіон багатий на людей, долі яких тісно переплітаються з історією краю. Ця земля народжувала героїв, чиї подвиги оспівувалися у піснях та легендах. Саме вони зробили його прекрасним, яскравим та відомим на цілий світ. Адже саме з Запорізької Січі виковувалася могутня та незламна сила - волелюбний дух української нації, фундамент державності, і в наступні часи запоріжці ніколи не стояли на узбіччі історії, а завдавали тон у розвитку подій та укріпленні національних інтересів.
Keywords: видатні особистості; Запорізький край; історія