Патент на корисну модель № 52791 "Машина для очищення насіння" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Машина для очищення насіння, що містить принаймні один очисний блок, закріплений нерухомою основою на рамі машини, кривошипний вібратор та приводи, яка відрізняється тим, що циліндричне решето оснащене додатковим вібратором, частота коливань якого більше, а амплітуда менше, ніж у кривошипного вібратора
Keywords: очищення насіння; очисний блок; кривошипний вібратор; привод