Спосіб врахування високотемпературних властивостей сталі при конструюванні теплонапружених деталей двигунів - Стефановський, Олексій Борисович; Стефановский, Алексей Борисович; Stefanovskyi, Oleksii (ТДАТУ, 2015)
UK: У статті проаналізовано особливості впливу температури на міцність сталей та запропоновано спосіб врахування цього при конструюванні теплонапружених деталей двигунів. RU: В статье проанализированы особенности влияния температуры на прочность сталей и предложен способ учета этого при конструировании теплонапряженных деталей двигателей. EN: The article analyzes the features of the influence of temperature on the strength of steels and suggests a way to take this into account when designing heat-stressed engine parts.
Способ учета высокотемпературных свойств стали при конструировании теплонапряженных деталей двигателей
A method of taking account the high temperature properties of steel at designing of heat-stressed engine parts
Keywords: міцність сталей; вплив температури; сталь; деталь; конструювання; теплонапружені деталі