Техніко-інформаційне забезпечення дистанційного керування основними процесами в агровиробництві - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Педченко, Анна Павлівна; Педченко, Анна Павловна; Pedchenko, Anna; Мельник, О. В. (My University, 2021)
Оператори виробничих процесів повинні володіти навичками та компетентостями у галузях як механізованого виробництва так і інформаційних технологій. Оскільки технології хмарних рішень, інтернету речей та ін.. все більше входить до нашого повсякденного існування.
Keywords: дистанційне керування; виробництво аграрної продукції; зрощування рослин у закритому ґрунті; керування навантаженнями; інноваційні рішення