Несиметрія напруг у трифазних колах та причини, що їх викликають - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (My University, 2019)
UK: Однією з основних причин виникнення несиметрії напруги є несиметричне споживання струмів, викликаних несиметрично розподіленими однофазними навантаженнями. При наявності нейтрального проводу таке навантаження призводить також до збільшення струмів нейтралі. EN: In the work analyzes the causes of asymmetry of currents and voltage in three-phase circuits and the determined influence of asymmetry of currents on the operation of electrical networks and electrical equipment.
Keywords: дисбаланс напруги; асиметричне трифазне навантаження; струм; нейтральний провідник; аварійні режими; voltage unbalance; asymmetric three-phase load; current; neutral conductor; emergency modes