Вдосконалення професійних компетентностей здобувачів-енергетиків при вивченні теоретичних основ електротехніки. - Попова, Ірина Олексіївна; Чаусов, Сергій Володимирович (My University, 2024)
Українське суспільство і промисловість потребує не стільки великої чисельності фахівців-енергетиків, скільки фахівців з універсальністю знань. Тому головною метою модернізації освіти є посилення професійної підготовки здобувачів, які були б здатні вирішувати виробничі, наукові завдання у тісному зв’язку із завданням збереження та збагачення людських цінностей. У педагогіці активно обговорюється проблема вдосконалення освітнього процесу шляхом використання компетентносного підходу.