Вплив органічної технології вирощування на врожайність і якість плодів персика - Герасько, Тетяна Володимирівна; Герасько, Татьяна Владимировна; Herasko, Tetiana (My University, 2012)
Цукрово-кислотний індекс плодів персика у варіанті з бактеріальним захистом був істотно вищим за хімічний і рослинний варіанти, що свідчить про більш гармонійний смак плодів. Вміст вітаміну С у 2010 р. був істотно вищим у варіанті з бактеріальним, а у 2011 р. - з хімічним захистом. Проте врожайність та рентабельність вирощування персика була істотно нижчою за бактеріального захисту
Keywords: органічне садівництво; персик; якість плодів; врожайність; рентабельність