Моделювання процесу інтерференції хвилі - Фурдуй, А. А. (ТДАТУ, 2021)
Здійснюючи частину розрахунків в спеціалізованій програмі MathCad, вивільняється час для аналітичної та пошукової діяльності студентів. При використанні програмних розрахункових блоків можна продемонструвати міждисциплінарні зв’язки між математикою, фізикою, інформатикою, що підвищує інтерес до вивчення та дослідження явищ та процесів.
Keywords: комп'ютерне моделювання; методи обчислювальної математики; лістинг програмного блоку