Фактори та шляхи підвищення продуктивності праці - Плужнік, Ю. В. (ТДАТУ, 2018)
Постійний ріст продуктивності праці на підприємстві невід'ємна умова підвищення конкурентоздатності підприємства. Ріст продуктивності праці повинен бути співставним з ростом заробітної плати. Проте в України склалась зворотня тенденція. Ця ситуація призводить до збільшення собівартості одиниць продукції та відповідно зниження її конкурентоспроможності. Тому розробка заходів, зниження витрат виробництва та підвищення продуктивності праці є важливими.
Keywords: конкурентоздатність; продуктивність праці; конкурентоспроможність; KORN FERRY; підвищення продуктивності