Розрахунок параметрів електричної схеми пристрою як фільтру лінійних напруг мережі - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr (My University, 2021)
Розробка методики розрахунку параметрів елементів схемного рішення пристрою (ємності ідеального конденсатора і активних опорів та індуктивностей індуктивних котушок) як фільтру лінійних напруг мережі.
Keywords: обмотка статора; фільтри симетричних складових; датчики напруги; фільтр напруги; лінійні напруги