Соціальна робота з жінками, які перебувають у складних життєвих обставинах - Гуторова, А. Д. (Кременчук : Придніпровський інститут МАУП, 2024)
UA: Дніпропетровська область є частиною Придніпровського економічного району і однією з найбільш розвинених в економічному сенсі областей України. За чисельністю населення, внеском у загальнодержавні обсяги виробництва валового внутрішнього продукту, масштабами промислового та сільськогосподарського виробництва, обсягами експорту товарів та надходжень до бюджету вона є лідером серед інших областей України. Господарський сектор області за своєю спеціалізацією є індустріально-аграрним. Приблизно п’ята частина промислового потенціалу країни зосереджена саме на Дніпропетровщині. За обсягом промислової продукції на душу населення область посідає перше місце в Україні. Основу промислового комплексу області становить гірничо-металургійний сектор.
Keywords: економічний розвиток; промисловий потенціал; індустріально-аграрна спеціалізація; заробітна плата; капітальні інвестиції; соціально-економічні показники; конкурентні переваги; регіональна економіка; Придніпровський економічний район; стратегічні пріоритети