Застосування Інтернет технологій в маркетингу - Андрущенко, С. В. (ТДАТУ, 2018)
Обов’язковим інструментом маркетингу будь-якого сучасного підприємства або бренду є Інтернет-маркетинг. Розвиток Інтернет-маркетингу за кордоном розпочався значно раніше, ніж в Україні, отже, й досягнення в цій галузі в багатьох розвинених країнах більш значущі. Тому для національних брендів доцільним є, вивчати успішний закордонний досвід, адаптувати його до вітчизняних умов, спостерігати за іноземними тенденціями у сфері Інтернет-маркетингу для одержання результатів маркетингової діяльності.
Keywords: Інтернет-маркетинг; маркетингові технології; маркетинг; SMM-маркетинг; маркетингова діяльність