Інноваційні підходи до механізованого приготування органо-мінеральних добрив у малих фермерських господарствах - Кувачов, Володимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr;; Петров, Геннадій Анатолійович; Інува, Самсон Аріко (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Сучасне сільськогосподарське виробництво, орієнтоване на сталий розвиток, вимагає ефективного використання органічних відходів для відновлення родючості ґрунтів і зменшення залежності від мінеральних добрив. Біомаса тваринного й рослинного походження (гній, солома, сидерати, рослинні рештки) є доступною сировиною для отримання органо-мінеральних компостів.
Keywords: фермерське господарство; компост; сільськогосподарське виробництво