Теоретичні основи формування системи ресурсозбереження на підприємстві - Єлецьких, Світлана Яківна; Колюбаєва, К. П.; Чуйко, А. А. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
В умовах розвитку нових форм господарювання, поширення економічних зв'язків між суб'єктами підприємницької діяльності, а також ускладнення внутрішніх виробничих і економічних взаємин, вирішальним фактором стає економія усіх видів ресурсів. Це один з найбільш раціональних шляхів розвитку виробництва, що дозволяє шляхом економічного росту на основі комплексної системи досягти економії матеріальних, трудових, фінансових ресурсів і їх раціонального використання.
Keywords: ресурсокористування; ресурсозбереження