Основні інформативні ознаки об'єктів, що проявляються при їх газорозрядної візуалізації - Щербаков, С. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
При використанні газорозрядної візуалізації (ГРВ) інформація про об'єкт передається на параметри зображення за рахунок його впливу на характеристики розряду: інтенсивність, тривалість, частоту проходження і просторовий розподіл окремих лавинних актів, а також спектральний склад випромінювання
Keywords: газорозрядна візуалізація; біологічна рідина; технічна рідина