Моделювання процесу електрокопчення риби - Петриченко, С. В.; Лобода, О. І.; Petrychenko, S.; Loboda, O. (ТДАТУ, 2018)
Uk: У роботі представлені результати експериментальних досліджень кінетики осадження димових часток на різні поверхні в електростатичному полі як передумову електростатичної інтенсифікації процесу копчення. Надано теоретичне обґрунтування процесу. Ru: в работе представлены результаты экспериментальных исследований кинетики осаждения дымовых частиц на различные поверхности в электростатическом поле, как предпосылка электростатической интенсификации процесса копчения. En: Іn this work perfumes outcomes of experimental researches of subside processes of smoke particles on different surfaces in electrostatic field as supposition of electrical intensification of smoke process.
Modeling of the process of fish electrostatic smoking
Моделирование процесса электрокопчения рыбы
Keywords: риба; процес копчення; електростатичне поле; заряджена частка; сила дзеркального відображення; копчена риба; консервування риби; димове копчення риби; холодне копчення; гаряче копчення; напівгаряче копчення