Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №13 на тему «Вимірювання індикаторним інструментом» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР Бакалавр - Сірий, Ігор Сергійович; Серый, Игорь Сергеевич; Sieryi, Ihor; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha; Полудненко, Ольга Володимирівна; Полудненко, Ольга Владимировна; Poludnenko, Olha (ТДАТУ, 2018)
Вивчити будову, призначення індикаторів і індикаторних інструментів. Навчитися настроювати, вимірювати розміри деталей основними видами індикаторних інструментів і визначати придатність розмірів.
Keywords: застосування індикаторних інструментів; настроювання індикаторних інструментів; індикатор; нутромір; індикатор годинникового типу; прямий важель; кутовий важель