Проблеми альтернативних джерел енергії - Крєстов, В. Г.; Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr (My University, 2021)
За останні роки великого розвитку і використання отримали альтернативні джерела енергії, а саме вітрові та сонячні енергоустановки. Це пов’язано з стурбованістю світової громади з приводу "глобального потепління".
Keywords: біогазові установки; біопаливо; альтернативні джерела енергії; електроенергія