Застосування електрофільтрів для захисту навколишнього середовища тваринницьких комплексів - Непарко, Т. А.; Подашевська, О. І.; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2021)
Розвиток АПК України в цілому і тваринництва зокрема йде по шляху вдосконалення технологій, типів будівель для утримання тварин, поліпшення якості і поживності кормів, підвищення загальної культури ведення тваринництва, зниження енергоємності виробництва.
Keywords: тваринництво; електрофільтри; тваринницькі приміщення; повітряні фільтри; аерозолі; дезінфекція