Опис до патенту на корисну модель № 140028 "Пристрій для налагоджування оптичної системи люмінесцентного мікроскопа" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Даценко, Людмила Миколаївна; Даценко, Людмила Николаевна; Datsenko, Liudmyla; Тарусова, Наталя Василівна; Тарусова, Наталья Васильевна; Tarusova, Natalia; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; et al. (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2020)
Пристрій для налагоджування оптичної системи люмінесцентного мікроскопа містить пластину, розмір якої відповідає розміру предметного скла мікроскопа з нанесеним на її поверхню абразивним матеріалом. Абразивне покриття пластини виготовлене з кристалів синтетичного алмазу
Keywords: оптична система люмінесцентного мікроскопа; мікробіологія; оптичне устаткування; мікроскоп