ЗВІТ про роботу наукової бібліотеки Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного за 2023 рік - (:unkn) unknown (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2024)
Від початку війни, окупації міста Мелітополь і Таврійського ДАТУ, наукова бібліотека університету зіткнулася з викликами небезпеки та втрат. Наукова бібліотека у 2022-2023 рр. на фоні повномасштабного вторгнення рф, запровадження воєнного стану в країні, переміщення Таврійського ДАТУ до Запоріжжя, зробила все можливе для організації роботи наукової бібліотеки в нових екстремальних умовах.
Keywords: послуги бібліотеки в дистанційному форматі; робота бібліотеки університету під час воєнного стану; бібліотека в умовах переміщеного університету; бібліотека релокованого університету