Шкідлива ентомофауна у насадженнях зерняткових культур в умовах Південного Степу України - Косьяненко, А. А.; Розова, Лідія Володимирівна; Розова, Лидия Владимировна; Rozova, Lidiia (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Садівництво – одна з провідних галузей сільськогосподарського виробництва в усіх природних зонах України
Keywords: садівництво; ентомофауна; зерняткові культури; плодівництво; шкідники; насадження яблуні; насадження груші